Wat ik wil

Muziek maken is mijn passie, mijn grootste drijfveer. "Music was my first love". Vanaf mijn 6e maak ik al muziek, waarbij de piano wel het belangrijkste muziekinstrument in mijn leven is. Mijn passie voor muziek wil ik graag met u delen zodat ook u kunt ervaren hoe mooi live pianomuziek kan bijdragen aan uw bruiloft of een andere speciale bijeenkomst. 

Dat ene lied waar u wat bijzonders mee heeft terug kunnen horen, speciaal voor u! Dat is voor mij de uitdaging waarin ik mijn passie kan leggen. Aangepast aan het gevoel van het moment, uw moment. In mijn muziekgalerij vind u fragmenten van eerdere speciale diensten. 

Wat u wilt

De muziek zo inpassen en uitvoeren dat u er een prachtige  herinnering aan heeft. Maar ook die muziek terug laten komen waarvan degene waarvan u afscheid moet nemen zoveel van hield. Of juist dat ene speciale liedje waarop u verliefd werd. Om die terug te horen op uw eigen bruiloft, speciaal voor u, hoe bijzonder is dat! Op die manier met muziek bijdragen aan uw speciale dienst is voor mij hetgeen waar ik mijn passie in kan uiten. Voor mij is muziek altijd het beste medicijn, zowel bij vrolijke gebeurtenissen als bij verdrietige gebeurtenissen. Het is de meest fantastische manier om emotie te kunnen verwerken en ervaren. Die ervaring deel ik graag met u. 

Wat ik kan

Mijn bedrijf is voor mij een voortzetting van vele jaren muziek maken. Ik ben al meer dan 25 jaar pianist bij diverse koren, van popkoor tot gospelkoor. Ook solo zingen waarbij ik mezelf begeleid op piano doe ik al meer dan 25 jaar. Gezien de grote vraag die er is naar live pianisten bij ceremonies heb ik besloten om mijn passie verder uit te breiden en ook voor u beschikbaar te stellen. Meer dan een baan dus, een voortzetting van een voor mij onmisbare levensstijl, leven met muziek! Ik kom graag bij uw ceremonie de liederen spelen die u graag wilt horen, waar u een fijne herinnering aan heeft, of waar u juist een mooie toekomstwens bij heeft. Pop, klassiek, lichte muziek, vrijwel alles is mogelijk. Samen komen we ongetwijfeld tot prachtige resultaten. Indien gewenst kan ik ook orgel spelen in plaats van piano, of een combinatie van beide. In diverse kerken in Zuid Oost Drenthe ben ik vaste organist en/of inval organist. In overleg is er heel veel mogelijk.